Top 10 motive sa detii un Vostok-Europe!

Atunci când purtați un ceas Vostok-Europe, spuneți lumii că sunteți pregătiți pentru orice. Dar un Vostok-Europe înseamnă mai mult decât o bună funcționare în condiții extreme.

Indiferent dacă dețineți o funcție de top sau una mai puțin importantă, dacă lucrați Wall Street sau pe orice stradă din România, Vostok-Europe oferă mult mai mult decât celelalte ceasuri!

Iată pricipalele 10 motive pentru care ar trebui să dețineți un ceas Vostok-Europe sau să vă mândriți cu propriul dvs. Vostok Europe!

 

1. Fiecare element al ceasului Vostok-Europe este proiectat și construit de la 0!

Vostok-Europe nu folosesc elemente „de pe raft”. Ei au propria echipă de design condusă de Kosta Markin. Totul începe cu o bucată de metal și se termină cu un ceas deosebit!

De la cristal până la carcasa din spate ceasul Vostok-Europe nu este ceasul tău de zi cu zi. Cu sediul în Vilnius, Lituania, Markin și echipa sa vin cu un proces de design complet nou pe care pur și simplu nu îl veți găsi la ceasurile elvețiene, germane sau japoneze din aceeași categorie cu Vostok-Europe.

Fiecare ceas Vostok-Europe are un aspect distinctiv față de brand, fiecare model în parte are design-ul lui propriu. Când purtați un ceas Vostok-Europe, puteți fi sigur că nu se potrivește cu niciun alt model de ceas!

Pre Patina Bronze Vostok-Europe Energia

2. Fiecare ceas Vostok-Europe are o poveste.

Vostok-Europe nu îți indică doar timpul ci îți spune istoria Europei de Est și realizările celor care trăiesc pentru a ajunge la extreme.

De la cel mai rapid submarin din lume, Anchar, la cea mai mare rachetă de rapel a Terrei, Energia, la o echipă de exploratori care au înfruntat condițiile vitrege ale unei stații înghețate de la Polul Nord în anii 1930, povestile din spatele ceasurilor Vostok-Europe vă vor duce în locuri în care niciun alt ceas nu poate ajunge.

Kosta Markin prelucrează aceste evenimente până la cele mai mici detalii și construiește în jurul acestora un ceas care inspiră!

Almaz_600x847mm

3. Fiecare ceas Vostok-Europe este asamblat manual în Vilnius, Lituania.

Vostok-Europe nu lasă nimic la voia întâmplării; nu au încredere în nimeni altcineva decât în ​​propria lor echipă de 7 tehnicieni pentru a-și construi ceasurile. Având împreună peste 120 de ani de experiență, aceștia nu vor accepta nimic mai puțin decât excelența!

 

Vostok-Europe Watch Assembly Floor, Vilnius Lithuania

4. Fiecare Vostok-Europe trece printr-un proces de inspecție în 32 de puncte înainte de expediere.

Vostok-Europe nu va lăsa un singur ceas să părăsească sediul din Vilnius până când nu este sigur că este gata.

Procesul de testare a mecanismului începe chiar înainte de asamblarea ceasului. Fiecare componentă este inspectată individual sub lupe de bijuterie pentru a se asigura că respectă standardele exigente.

Toate ceasurile sunt, bineînțeles, testate pentru precizie și toate trec prin teste stricte de etanșeitate la apă.

Pentru ceasurile mecanice, procesul de inspecție include o călătorie în cea mai mare cutie de întoarcere pentru ceasuri automatice din lume, care poate întoarce simultan până la 1000 de ceasuri automatice.

Puteți fi siguri că ceasul dvs. Vostok-Europe nu părăsește fabrica fără a fi inspectat și pregătit pentru acțiune!

 

Vostok-Europe Watch Testing Vilnius Lithuania

5. Vostok-Europe știe cum să lumineze un ceas!

Vostok-Europe știe că, pentru ceasurile construite pentru a ajunge la extreme, vizibilitatea este de o importanță capitală.

Vostok-Europe utilizează cele mai recente tehnologii pentru a realiza acest lucru. Cele mai multe ceasuri de scufundări din categoria high-end folosesc tehnologia cu tuburi de tritium.

Aceste tuburi de sticlă sigilate cu laser sunt construite de MB Microtech din Elveția și utilizează radio iluminiscența și o substanță numită tritium pentru a asigura o iluminare constantă.

Tuburile de tritium nu trebuie niciodată încărcate în lumină UV pentru a străluci, având o durată de funcționare de până la 25 de ani!

Dar Vostok-Europe nu se mulțumește doar să folosească această tehnologie ca orice altă companie de ceasuri. Ei caută în mod constant noi modalități de maximizare a luminii! Aceasta include stilul unic de ridicare a tuburilor în „suporturi de lumânare” reflectorizante pentru o iluminarea de 360 ​​de grade. Ceasurile din colecția Energia Rocket au tuburile în suporturi în formă de V pentru un efect similar.

La ceasurile unde tritiumul nu este utilizat, Vostok-Europe acceptă doar materiale de cea mai bună calitate, marca Superluminova din Elveția; cele mai bune din industrie!

Energia-279-in-Night

 

6. Vostok-Europe nu este elvețian!

Unul dintre primele 10 motive pentru care dețineți ceasurile Vostok-Europe este că nu sunt ceasuri elvețiene.

De ce? Deoarece Vostok-Europe este liber să folosească mecanisme și componente din întreaga lume și să nu fie legat de încercarea de a obține o etichetare „Swiss Made”.

De fapt, nu veți găsi nici un marcaj de țară pe Vostok-Europe, nici chiar Lituania.

Vostok-Europe este despre ceas și nu despre locul unde este construit.

Este vorba despre poveste. Este vorba despre funcționalitate. Este vorba despre calitate și stil. Este vorba despre orice altceva decât o locație!

Nu înțelegeți greșit acest lucru. Vostok-Europe este mândră că este o companie lituaniană, iar majoritatea ambasadorilor brandului sunt și ei lituanieni, dar construirea ceasului potrivit cu componentele potrivite este cel mai important lucru pentru ei decât țara de origine.

7. Vostok-Europe are câțiva dintre cei mai uimitori ambasadori  pentru ceasurile lor!

Jurgis Kairys este, fără îndoială, cel mai mare pilot aerobatic în viață. Benediktas Vanagas înfruntă raliul Dakar cu echipa sa în fiecare an. Big Z este literalmente cel mai puternic om din lume. Echipa Scott Free din SUA deține cel puțin un record mondial pentru curse cu ambarcațiuni.

Plus multiplii campioni mondiali de free diving și speologi ce poartă ceasurile Vostok-Europe.

Fiecare om ce poartă un Vostok-Europe este din start un câștigător!

Când purtați un Vostok-Europe faceți parte dintr-o familie cu adevărat de excepție!

Vostok-Europe Brand ambassador Jurgis Kairys

Vostok-Europe Brand Ambassador Benediktas Vanagas

 

8. Vostok-Europe știe cum să facă curele și brățări pentru ceasuri.

Provocăm pe oricine să compare curelele Vostok-Europe cu curele realizate de mărcile consacrate ce costă mult mai mult.

Există curele din piele, silicon și nailon pentru aproape fiecare model, dând posibilitatea deținătorului ceasurilor Vostok Europe să-și aleagă cureaua potrivită!

Curele de piele sunt groase și rezistente, din piele pre-îmbătrânită, care le face să se simtă comfortabile pe încheietură încă din prima clipă, fără a fi necesară o perioadă de acomodare!

9. Vostok-Europe folosește numai componentele cele mai rezistente în ceasurile lor.

Fiecare cutie de ceas este construită din oțel inoxidabil chirurgical, bronz de calitate  folosit în industria marină sau titan.

Vostok-Europe nu folosește niciodată metale de bază placate, ca alama, în ceasurile lor sau din policarbonat. Toate cristalele sunt minerale K1 extra groase pentru a oferi rezistență foarte bună la zgârieturi și distrugeri. Cele mai multe cristale sunt mai groase decât brățările de pe majoritatea ceasurilor celorlalți producători!

Majoritatea modelelor sunt rezistente la apă până la o adâncime de 200 de metri sau chiar mai mult, ceea ce face ca ceasurile Vostok Europe să fie ideale pentru scunfundări.

 

2432-5953229_movement

10. Vostok-Europe utilizează doar cele mai bune și mai interesante mecanisme din Japonia, Elveția și Rusia!

Nu veți găsi niciodată un mecanism de cuarț simplu, cu trei mâini, într-un ceas Vostok-Europe.

Echipa este în permanentă căutare a unor mecanisme noi și inovatoare, pentru a le transforma în ‘motoarele’ ceasurilor lor. De fapt, Vostok-Europe a devenit un teren de testare pentru Seiko Epson și Seiko Instruments, având trei mecanisme, până la ora actuală, ce au fost folosite în ceasurile Vostok-Europe, ca prim ceas non-Seiko ce incorporează aceste mecanisme, înainte de a fi oferite la scară largă. Toate mecanismele automate de la Vostok-Europe sunt fie Seiko Epson, Seiko Instruments, fie originalul Vostok cu 32 de rubine.

Și când vine vorba de quartz, Vostok-Europe va folosi doar cele mai bune și mai puternice mecanisme  Quartz, ce au părți mecanice și rubine, cu multiple funcții care vor satisface nevoile celor mai pretențioși clienți!

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *